Cazuri tratate

     Prodsusul TITAN este un produs natural fito-opoterapic, produs de S.C. TITAN NATURA PLANT S.R.L. destinat sustinerii capacitatilor organismului in lupta impotriva inmultirii celulelor anarhice

     Produsul sub forma de soluţie buvabila este realizat prin asocierea unui extract apos obtinut din mai multe plante, cunoscute din medicina tradiţionala pentru proprietăţile lor amelioratoare, detoxifiante, si antioxidante. Pentru exemplificare mentionam cateva dintre plantele utilizate (Rostopasca, Coada şoricelului, Troscot, Sunatoare, Galbenele) provenite din zona Dobrogea.

     Extractul din plante in amestec cu o substanta activa, care este cheia principala a acestuia, formeaza produsul finit. Extractul din plante actioneaza ca un citostatic natural iar substanta activa actioneaza asupra celulelor tumorale determinand regenerarea acestora.

     Desi pare incredibil demonstram cu persoane care au acceptat sa le facem cunoscuta identitatea si afectiunile solutionate care chiar si dupa mai multi ani nu au recidivat sau generat complicatii.

     In continuare, cu acordul persoanelor, mentionam cateva dintre cazurile solutionate pana in prezent:

Script logo
contact webmaster