Continut

     Oricine intentioneaza sa apeleze la un produs naturist, inevitabil se gandesta in prima faza.. "oare ce contine?" sau "ce mai e si licoarea asta?"
Pentru asemenea persoane incercam sa descriem continutul acestui produs.

     Provenienta:
    Imi este greu sa pot stabili o vechime a existentei lui. Eu am preluat cunostintele despre aceasta de la o ruda varstnica din Curtea de Arges. Fiind in varsta m-a ales pe mine sa-mi spuna ce si cum trebuie facut, considerand ca e mai bine sa lase stiut decat sa ia cu el in lumea celor drepti aceasta metoda de vindecare ce era empirica. Dupa multe studii, analize si cercetari facute in laboratoare de specialiotate (toate acestea fiind necesare si pentru brevetarea produsului in OSIM) am ajuns la un produs finit cu rezultate deosebite.
    Au beneficiat de acest produs naturist (amestec de plante) mai multe persoane inca din anii 80. Dar din cauza conditiilor din acea perioada nu a indraznit sa-l faca public.

     Compozitie:
    Din punct de vedere compozitional va pot garanta faptul are in componente materie prima 100% naturala. Cand spun asta ma refer la plante medicinale, atent selectionate, pastrate si prelucrate intr-un anumit mod. Aceste plante sunt amestecate intr-o concentratie anume si utilizate la obtinerea unui extract. Acest extract impreuna cu substanta activa* (elementul principal al produsului naturist) lasate la macerat produce materia prima ce actioneaza ca un citostatic natural asupra celulelor atipice regenerand organul afectat fara efecte negative pe termen scurt sau lung.

Cu ajutorul acestuia am reusit sa ajut numerosi oameni suferinzi de probleme oncologice pana in acest moment. Mentionez ca o parte dintre plante le procur din padurea orasului Babadag, zona neafectata de poluare.

     Multa lume este sceptica atunci cand se vorbeste despre medicina naturista. Acestor persoane dorim sa le reamintim ca in urma cu multi ani medicina era mai putin dezvoltata si cu toate acestea oamenii se vindecau.

     Cred ca oricine este de acord cu faptul ca oricarei actiuni ii corespunde si o reatiune.

    

     Tot astfel actioneaza si acest produs. Avantajul produsului naturist consta in posibilitatea solutionarii cazurilor de pacienti indiferent daca s-a intervenit chirurgical sau nu anterior administrarii produsului TITAN. Prin proprietatile sale acesta actioneaza direct asupra "celulei mama" care a produs afectiunea. Face o detoxifiere a intregului orghanism avand putere de regenerare treptata a celulelor afectate pana la vindecare. Este greu de crezut dar am apelat pentru unii sceptici la persoane ce s-au bucurat de acest tratament si am primit copii ale documentelor medicale inainte si dupa administrarea produsului naturist TITAN. In prezent detin un numar condiderabil (ma abtin de la o suma exacta ca nu o stiu dar sunt multe persoane) de asemenea dosare cu documente copiate. In cazul in care aveti retineri in momentul in care ne intalnim prima data puteti solicita si vedea aceste copii ale documentelor medicale. Cateva dintre acestea sunt disponibile in zona "CAZURI REZOLVATE" din stanga paginii.

     In prezent, dupa neasteptat de multi ani am reusit sa finalizez procesul de inregistrare si brevetare in cadrul OSIM a produsului fitoterapeutic cu actiune antineoplazica.

Semnat:

Dumitrescu Dumitru

* substabta activa - din motive de securitate imi pastrez dreptul de a nu face public acest ingredient.

 • coada-soricelului-(achillea-millefolium)

  COADA SORICELULUI (.Achillea millefolium)

  Coada soricelului se foloseste in extractul total apos alaturi de plantele mentionate.In acest scop se folosesc inflorescenţele dupa uscare menajata si macinare fina. Folosirea acestui material vegetal pentru noul produs este de asemenea datorata compoziţiei sale chimice deosebit de favorabile.

 • GALBENELELE (Calendula officinalis)

  Extractul de Galbenele este tot un extract concentrat provenit din extract hidro-alcoolic care este concentrat sub vid pentru indepartarea alcoolului si creşterea conţinutului in flavone si acizii triterpenici cu proprietati antitumorale, antiinflamatoare si cicatrizante, imunomodulatoare.

 • ROSTOPASCA (Chelidonium majus)

  Rostopasca este cunoscuta in medicina populara ca „Negelarita" pentru ca latexul portocaliu al tulpinilor si frunzelor destructureaza pana la distrugere totala negii.

 • SUNATOAREA (.Hipericum perforatum)

  Extractul de sunatoare propus pentru utilizare este obtinut prin extractia hidroalocoolica a pârtii aeriene a plantei uscata, recoltata in perioada de inflorire, care apoi se concentrează pentru indepartarea alcoolului pana la un continut de cca. 10-15% substanta uscata.

 • TROSCOTUL (Polygonum aviculare)

  Planta si extractele din Troscot sunt cunoscute si folosite din Antichitate in special pentru efectul hemostatic, depurativ, antiinflamator, antioxidant, antiseptic si antitumoral.

Script logo
contact webmaster