Adenocarcinom gastric mare curbura

Adenocarcinom gastric mare curbura

Ghionea Marian

Nascut – Iulie 1963

Internat in 4.12.2006 in Spitalul Militar Constanta si externat la data de 23.01.2007 cu diagnosticul Adenocarcinom gastric mare curbura std II si concediu medical 30 zile. (vezi atasament „Bilet externare”)

Conform atasamentului „Epicriza” la internare pacientul a fost diagnosticat cu „formatiune tumorala gastrica de mare curbura confirmata endoscopic”. Se intervine chirurgical si se practica rezectie partiala. Evolutia postoperatoriue este buna insa in ziua a 21-a post-operatorie se reintervine (detalii de specialitate in atasament „Epicriza”).

In 15.01.2007 cand pacientul era internat in cadrul Spit Militar Constanta, Laboratorul de anatomie patologica examnineaza un fragment de stomac trimis de sectia chiurgie. Analiza acestui fragment este disponibila in  atasamentul „Buletin Histopatologic”. Externarea din spital conform biletului de externare are loc in 23.01.2007

Incepand din 23.01.2007 cand a revenit din spital a inceput administrarea produsului naturist TITAN. Aceasta alegere a fost in totalitate a domnului Ghionea Marian desi la externare medicii erau de parere ca pacientul fiind prea slabit fizic nu ar mai suporta o noua interventie chirurgicala astfel ca in continuare ar fi mai potrivite un numar de sedinte de chimioterapie. A urmat instructiunile si sfaturile de administrare a produsului naturist al domnului Dumitrescu Dumitru pe o perioada de 3.5 luni (atat dureaza administrarea unei doze complete de produs)

Eficienta produsului naturist este confirmata prin intermediul rezultatelor medicale ale investigatiilor facute. Pentru exemplificare este alaturat raportul medical din 9.03.2007 primit de la Euromedic Romania si un eco abdominal din 15.05.2007 realizat la S.C. Medical Analysis.

Pentru confirmarea personala a celor de mai sus precum si pentru alte informatii suplimentare ori starea de sanatate actuala puteti lua legatura telefonic cu domnul Ghionea Marian sunand la numarul de telefon: 0721.291.036

Avem rugamintea sa aveti in vedere orele la care sunati deoarece este numerul de telefon personal. Va multumim pentru intelegere.