Chist sebaceu

Chist sebaceu fesier drept

Grigor Petre

Schisoare de multumire: Ing Grigor Petre: chist-sebaceuDownload

In 26 ianuarie 2010 am fost operat de abces perianal şi a durat peste trei luni de zile vindecarea operaţiei. Fişa medicala specifica dupa operatie : Interventie Chirurgicala pentru Abces perianal drept cronic si Chist sebaceu fesier drept. -Centrul Medical Galenus -Targu Mureş -Spital Privat. 26.01-28.01. 2010-Grigor Petre-66 ani. S-a realizat: excizie abces; excizie chist sebaceu ; sutura cutanata; Diagnostic histopatologic: -Proces inflamator granulativ asociat unui proces de fibroza. Descriere macroscopica:-fragment de mucoasa de 20 x 15mm cu tesut adipos subcutanat de 35 mm grosime şi un traiect fistulos marcat cu albastru de metil de 25 mm lungime,sectionat anterior. Descriere microscopica:-fragment de mucoasa tapetat de epiteliu scuamos acantotic cu hiperplazia crestelor epidermice şi o zona de ulceratie cu un mic traiect fistulos in profunzime delimitat de tesut de granulatie asociat cu un proces de fibroza în jur.

Deoarece in Februarie 2012 afectiunea operata a recidivat am apelat la tratamentul d-lui Dumitrescu . Efectele si solutionarea demonstrata pe baza rezultatelor medicale sunt disponibile in atasamentele alaturate.

Pentru mai multe detalii si pareri, persoanele care doresc sa se convinga pot apela: 0265224691

Avem rugamintea sa aveti in vedere orele la care sunati deoarece este numerul de telefon personal. Va multumim pentru intelegere.